Ensimmäinen opiskeluvuosi kokkiopinnoissa
Ryhmään tutustuminen Naarilassa ja teimme erilaisia rastitehtäviä ryhmänä upeassa säässä.
|
Naarilapäivä |
|
Suunnitelemassa HRC15B:n sääntöjä. |
|
Marjasalaatti kauden marjoista. |
|
Ensimmäinen käytännönkoe: Alkuruokasalaatti, Lihapyörykät, hasselbackanperunat, tomaattiveloute kastike, porkkanalisäke. |
|
Raparperikiisseli jälkkärinä. |
|
Porkkanasosekeitto. |
|
Toinen käytännönkoe: Lohimedaljonki, bechamel kastike, kasvislisäke. |
|
Palalihakastike |
|
Samuel Lehtovirta suuriksella tiskimestarina. |
|
Anni Niemi tekemässä kalakeittoa suuriksella. Keitot ovat ensimmäisenvuoden perustyönä. |
|
Iida-Elina Laine pesemässä astioita suuriksella. ''Mäki osaan tiskata'' |
|
Lämpimät voileivät: Oopperaleipä, ''oli muuten tosi hyvää'' |
|
Noora Sorvari huuhtelemassa perunakuutioita suuriksella. |
|
Jarno Kankare, astianpesukoneen kokoamista suuriksella |
|
Porsaanleike ja hovimestarinvoi. |
Erilaiset salaatit ovat olleet vuoden aiheena.
|
Vuohenjuustobroileri |
|
Neljän tomaatin broileri |
|
Kalkkuna-pastakeitto |
|
Broilermureke pekonilla |
Broilerruoat työtuntien aiheena.
|
Päätöslounaan alkuruokasalaatti |
|
Päätöslounaan pääruoka |
|
Pääruoka-annoksien kokoaminen sarjatyönä. |
|
Päätöslounaan jälkiruoka kakku (marjatäytekakku) |
Tässä oli katsaus ensimmäiseen vuoteemme.
HK15B kiittää!
Ja toivottaa hyvää kesää kaikille.
''Tuu kokiks, meil on ihan kivaa!''
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti